Om oss

Om oss

Ängbytvätten – med generationer av erfarenhet

Ängbytvätten har funnits sedan 1900-talets mitt. Då drevs tvätten som ett kooperativ och nyttjades av de boende i Norra Ängby, Bromma. År 1965 köptes Ängbytvätten upp och började drivas i bolagsform. Inriktningen var fortfarande tvätteritjänster, men nu till både privatpersoner och företag.

Bolaget såldes hösten år 2008 till Tvättjänst Sverige AB, ett 75 år gammalt familjeföretag som drivs av tredje generationens familjemedlemmar. Ängbytvätten kan på så sätt ta del av generationer av erfarenhet och hantverkskunskap, till fördel för er tvätt.

Vi har en modern maskinpark och anpassad produktion

Ängbytvätten växte och år 2012 flyttade tvätteriet till nya större lokaler på Stormbyvägen i Spånga. Idag är Ängbytvätten ett tvätteri med modern maskinpark och tolv anställda som levererar tvättjänster inom hela storstockholmsområdet. Men tvätt och efterbehandling är fortfarande ett hantverk och som exempel viks än idag vissa dukar för hand – eftersom att det blir bäst så. Kundens behov är viktigast och på Ängbytvätten har man möjlighet att anpassa produktionen för vad varje kund vill ha. Här står kvalitet, service och den personliga kontakten i fokus.

Välkommen!


banner-om-oss
Sveriges Tvätteriförbund