Våra tjänster

Våra tjänster

Ta del av våra tjänster

Vi tvättar, hyr ut och säljer restaurangtextiler, hotelltextiler, entrémattor och arbetskläder. Vi har ett stort standardsortiment i lager men ditt specifika behov är viktigt – därför anpassar vi produktionen till vad ni behöver och tar fram förslag på kvaliteter för just er miljö. Hos oss är tvätt och efterbehandling ett hantverk och trots att vi har en modern maskinpark viks som exempel fortfarande vissa dukar och annat för hand – eftersom att det blir bäst så.

Våra tjänster

Tvätt

Vi tvättar självklart de textiler vi hyr ut, men vi tvättar även textiler som ni själva äger. Vi kan ta emot och tvätta de flesta artiklar så som restaurang- och hotelltextilier, arbetskläder och mattor. Vi vänder oss i huvudsak mot företag men tillhanda­håller även viss tvätt åt privatpersoner – så som tvätt av linne, lakan och frotte.

Våra tjänster

Uthyrning

Vi hyr ut bordslinne, bäddlinne, frotté, entrémattor och arbetskläder till restaurang, industri och vård. Vi har ett lager med standardsortiment för allt vi hyr ut – men har även möjlighet att ta fram och hyra ut textilier enligt era önskemål. Kontakta oss och berätta vad ni söker så tar vi fram det som passar er.

Våra tjänster

Försäljning

Vill du äga de textilier vi tvättar åt dig så kan vi hjälpa er att ta fram kvalitétsprodukter enligt era egna önskemål. Fyll i vårat kontaktformulär och skriv vilka produkter ni söker så återkommer vi med förslag. Ni kan också ringa oss direkt på telefon 08-37 82 00 – eller mejla kundtjänst på info@angbytvatten.se.

Kontakta oss med era önskemål >>

Sveriges Tvätteriförbund